About Us

Imrish Maju Sdn. Bhd. merupakan syarikat catering Melayu yang berpengalaman luas dalam menyediakan pelbagai jenis menu untuk pelbagai majlis seperti Majlis Perkahwinan, Majlis Berbuka Puasa, Majlis Keramaian, Majlis Kesyukuran, Aqiqah, Majlis Tahlil, reunion, rumah terbuka, hari jadi dan sebagainya. Kami juga menyediakan perkidmatan membekal makanan dan minuman bermasak untuk majlis korporat, mesyuarat jabatan dan lain-lain seminar. Kami menyediakan pakej makan secara buffet, berhidang, konsep stall, BBQ kambing bakar dan makan bungkus termasuk perkhidmatan kanopi.

Imrish Maju Sdn Bhd beroperasi sepenuhnya di Lembah Klang. Syarikat kami ini telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan Kementerian Kewangan Malaysia. Panel ILSAS (intergrated Learning Solution Sdn Bhd) dan TNB.
Kami komited untuk menyediakan perkidmatan yang terbaik buat para pelanggan agar anda mendapat kepuasan tanpa risau tentang kualiti dan kuantiti makanan. Paker-pakej berpatutan, menu pilihan pelanggan yang disyorkan merupakan salah satu sebab utama kenapa ramai pelanggan memilih kami